TORNAR

La Comarca de l’Anoia és la que més ha disminuït l’atur de la província de Barcelona

Amb un 17% d’atur, l’Anoia se situa 2,7 punts per sobre de la mitjana provincial

economia
Dimecres, 29 juny 2011. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
L’Avaluació econòmica de la província de Barcelona durant l’any 2010 ha estat desigual depenent dels sectors i de les comarques però l’Anoia, malgrat seguir sent la comarca amb més atur lidera la taula dels territoris que han aconseguit reduir de manera més accentuada aquesta tendència. Així ho revela l’informe territorial de la província de Barcelona 2011 presentat aquest dilluns pel president en funcions de la província de Barcelona, Antoni Fogué, i el president de la cambra de comerç, Miquel Valls.

La realitat impera i l’Anoia segueix comptant amb un dels rècords menys desitjables, és la comarca de tota la província amb el nivell d’atur més alt i ascendeix al 17%. Això sí, no totes les dades són negatives i és que l’Anoia també encapçala la llista de comarques que més ha reduït el seu nombre d’aturats (-1,1%).

Pel que fa al conjunt de la província, el nombre de treballadors ha seguit disminuint durant l’any 2010, concretament un 0,7% però segons rebel·la l’informe, ho ha fet a un ritme menys intens que els anys anteriors.

D’aquesta manera, l’atur de tota la província és del 14,3%, molt per sota de la xifra anoienca. Tot i que l’Anoia encapçala el rànquing de comarques que més ha aconseguit disminuir el nombre d’aturats, la veritat és que totes ho han fet amb l’excepció d l’Alt Penedès i del Garraf.


2 Comentaris

x

xavi

igualada

30 de juny 2011.00:04h

Respondre

jo he pensat el mateix Gerard, si no hi ha feina en aquesta comarca, com podem dir aquestes coses!!!

G

Gerard

Igualada

29 de juny 2011.08:17h

Respondre

Quan he llegit el titular m’he pensat que estàvem a 28 de desembre i que era la innocentada del dia. Amb les coses de menjar no s’hi juga.

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.