TORNAR

El 3r Curs internacional d’Orquestra de Guitarres de l’Espelt arriba amb algunes novetats

Del 29 de Juny al 3 de juliol

Dilluns, 27 juny 2011. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
El proper dimecres 29 l’Espelt tornarà a ser el centre musical de la comarca i acollirà la tercera edició del Curs Internacional de Guitarres que s’allargarà fins el 3 de juliol. Enguany i després de l’èxit de les edicions precedents, el curs es consolida i afegeix novetats com la pràctica en la direcció d’orquestra i la realització de la banda sonora d’una pel·lícula de cinema mut.

Cartell del curs

David Mugardes és el professor del curs que està adreçat a alumnes d’escoles de música i conservatoris professionals i en el que es treballarà repertori variat des del Barroc fins al S.XX. Durant el curs també s’oferiran concerts oberts a tothom que en vulgui gaudir.

Temari del Curs

Repertori del concert

Durant quatre dies al matí es prepararà el repertori dels dos concerts que es realitzaran: el dia 2 de juliol de 2011 al Centre de L’Espelt i el dia 3 de juliol de 2011 Concert Final al Teatre Centre Unió Agrícola d’Ódena.

Es treballarà repertori des del Barroc fins al S. XX i les partitures es repartiran el primer dia del curs. Un material preparat per a diferents nivells.

Pràctica en la direcció d'orquestra

Els alumnes que ho desitgin, podran dirigir qualsevol de les peces que es treballaran durant el curs. Aquests alumnes realitzaran pràctiques de direcció amb la supervisió de David Murgadas i dirigiran l’obra que han treballat el dia del Concert final. Es plantejaran exercicis de direcció per a tots els alumnes participants.

Cinema mut: doblatge i banda sonora

Les tardes del Curs, David Murgadas, que compta amb experiència com actor de doblatge, es dedicaran exclusivament a la realització sonora d’una pel·lícula del cinema mut. El títol escollit es ‘El Rostre Pàlid’ de Buster Keaton. Els alumnes esdevenen els actors, els narradors, els músics i els especialistes en efectes especials. El resultat final es podrà veure en directe el dia 3 de Juliol de 2011 al Concert final.

Concerts

Durant el curs, hi haurà tres concerts:

Dimecres 29 de juny a les 21h al Teatre Centre Unió Agrícola d’Òdena: David Murgadas, guitarra barroca i Javier Gavara, guitarra flamenca.

Dissabte 2 de juliol a les 20h al Centre de l’Espelt: Orquestra Internacional de guitarres del Curs: Concert, direcció David Murgadas

Diumenge 3 de juliol a les 20h al Teatre Centre Agrícola d’Òdena: Orquestra Internacional de guitarres del Curs: Concert i Banda sonora, direcció David Murgadas (i alumnes).

Els alumnes tenen l’entrada gratuïta.

Es lliurarà un certificat del curs a tots els participants el dia 3 de juliol al Concert final.


1 Comentaris

D

David Murgadas

Igualada

28 de juny 2011.23:49h

Respondre

Hola amics d’anoia diari. Només afegir que durant el curs d’orquestra de guitarres de l’Espelt hi han quatre concerts. Us comento el que no ha sortit a l’escrit. El dia 1 de juliol al Teatre... Llegir més d’Òdena a les 21h hi ha la actuació de ”Els Músics Del Rei” ensemble de guitarres. Un grup de guitarristes professionals integrat per músics de Sallent, Barcelona i Igualada. Moltes gracies per la vostra difusió.

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.