TORNAR

Últims dies per a l'inscripció al tradicional torneig de Vòlei Sorra

Es presenten alguns canvis en la categoria 'costellada'

societat
Dijous, 23 juny 2011. 14:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
El termini per fer les inscripcions al 19è Voleisorra Ciutat d’Igualada arribarà d’aquí molt pocs dies. Recordem que les inscripcions són limitades. Malgrat que el límit temporal és el divendres 1 de juliol, algunes categories es podrien tancar abans d’aquesta data. De fet és el més probable, ja que en les darreres edicions així ha passat.

Cal recordar que la categoria “Costellada” ha experimentat canvis substancials respecte les darreres edicions. Enguany no hi haurà fases finals ja que l’organització del torneig ha volgut prevaler l’esperit lúdic i no competitiu amb el què es va basar quan es va crear la categoria. D’altra banda, però, els grups seran més nombrosos per tal de disputar més partits en la lligueta.

El torneig se celebrarà les dates 8, 9 i 10 de juliol, al parc Valldaura (Ronda Fàtima). Les persones que ja hi han participat o han vingut de públic saben que s’hi cou molt bon ambient. El torneig i el conjunt de serveis que s’ofereixen no només està pensat pel participant sinó per totes les persones que vulguin gaudir d’una estona de diversió contemplant els diferents partits que es disputen simultàniament en 8 pistes de joc. Per la calor no cal patir, hi haurà habilitat el Bar del Voleisorra i una zona d’ombra.

Com cada any, dissabte dia 9 de juliol hi haurà la Paella del Voleisorra, a un preu més que popular, per tothom que s’hi vulgui apuntar.

Les samarretes del torneig es repartiran al llarg del cap de setmana. Hi hauran uns horaris per anar a recollir la samarreta.

Finalment, recordem que els més petits també hi tenen cabuda. Ja fa uns anys es celebra el MINI-VS per les categories inferiors (fins a alevins). És un torneig que es disputa en una pista de dimensions més reduïdes i amb una xarxa més baixa. Els organitzadors impartiran classes de tècnica perquè els més petits puguin aprendre’n i gaudir-ne més. Es disputarà només durant el dissabte 9 de juliol. No hi ha cap problema per inscriure’s al MINI-VS un cop ha finalitzat el termini d’inscripcions (contacteu amb organització).

Categoria 2x2 tancada

L'organització informa que les inscripcions de totes les modalitats de 2x2 ja estan tancades i a partir d'ara, totes les sol·licituds quedaran en reserva.

Per inscriure’t i per més informació: www.voleisorra.cat


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.