TORNAR

Prats de Rei fa una crida a la participació a l'assemblea municipal

Bústia de suggeriments dels ciutadans

politica
Divendres, 30 gener 2009. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
A finals de febrer es farà la 2ªAssemblea Popular a Prats de Rei L’objectiu de l’Equip de Govern de l’Ajuntament és que tots els ciutadans tinguin informació de primera mà de la gestió municipal i dels projectes a curt i llarg termini i per facilitar l’intercanvi d’impressions han habilitat una bústia a l’entrada de l’Ajuntament per recollir dubtes i suggeriments.

Ajuntament dels Prats de Rei

Per tal de preservar la confidencialitat no caldrà que vagi signat. Des del consistori es comprometen a respondre totes les qüestions i propostes, reservant-se el dret de desestimar aquelles que vagin contra la dignitat de les persones i les institucions i no s’adaptin a l’esperit de la iniciativa.

Es tracta d’una bona ocasió per aclarir possibles dubtes i escoltar els suggeriments dels ciutadans. El termini màxim per fer dipositar els escrits a la bústia de l’entrada de l’ajuntament és el 13 de febrer.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.