TORNAR
PUBLICITAT

La igualadina Teresa Roig publica una nova novel·la

Anoiadiari·cat sorteja un exemplar de 'El blog de Lola Pons'

cultura
Dimarts, 14 juny 2011. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Teresa Roig, l'escriptora i opinadora d'anoiadiari·cat acaba de publicar una nova novel·la, 'El blog de Lola Pons'. El que alguns ja han qualificat com 'La Bridget Jones Catalana', es tracta d'una tragicomèdia existencial 2.0 que, segons l'autora, barreja comèdia i autoajuda. anoiadiari·cat sorteja un exemplar del llibre, aconsegueix-lo!

Portada del llibre

Després de 'El primer dia de les nostres vides' novel·la amb la qual Roig va obtenir el premi Roc Boronat, l'escriptora igualadina sorpren amb una novel·la fresca i original que s'allunya de la història com 'Pa amb xocolata' i del lirisme poètic de 'El primer dia de les nostres vides' però que tal com explica l'autora: 'forma part del meu estil i no m'importa canviar de gènere ni de to'.

Teresa Roig explica que, després de el seu darrer llibre li venia de gust escriure alguna cosa divertida i 'amb la situació actual de crisi -a nivell econòmic i de valors personals- vaig creure que era el moment idoni per fer una comèida sobre els canis que patim i els que estem disposats a fer en pro de la felicitat'. De fet, Teresa Roig afirma que es tracta de d'una lectura indispensalbe per a qualsevol persona que desitgi ser feliç o gaudir d'una sessió de risoteràpia literària.

2.0 En tots els sentits

Que estem parlant d'una obra amb esperit 2.0 no és només pel fet del seu format -el blog d'una dona de 30 anys- sinó per l'activitat que es genera al voltant de la novel·la, s'han organitzat concursos que segons l'autora formen part de l'aventura de llegir l'obra: 'sortegem premis relacionats, sopars, circuits termals, productes de tapersex...per fer de la lectura del llibre una experiència liteària 2.0'.


2 Comentaris

A

Anna

köln

14 de juny 2011.13:38h

Respondre

Amb ganes de llegir-lo...
Felicitats Teresa!

C

Clàudia

14 de juny 2011.10:39h

Respondre

Una novel·la molt recomanable! I per aquells que no hagin vist el trailerbook: youtu.be/ACw7IsgTXfg Boníssim!! :)

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.