TORNAR

La 19a edició del Vòlei Sorra arriba amb moltes novetats

Tindrà lloc els dies 8,9 i 10 de juliol i les inscripcions s’obren el 13 de juny

esports
Dilluns, 13 juny 2011. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
El torneig de Vòlei Sorra ja és un clàssic de l’estiu igualadí i enguany arriba a la seva 19a edició que se celebrarà el segon cap de setmana de juliol. Assolits els objectius de participació i satisfets de la manera com va funcionar l’esdeveniment l’estiu passat, l’organització introduirà alguns canvis per seguir millorant.

El primer cap de setmana de juliol, el Parc de Valldaura tornarà a convertir-se en una pista de Vòlei Sorra per celebrar una nova edició d’aquest esdeveniment esportiu i lúdic que té lloc a la ciutat. Les inscripcions per a participar-hi quedaran obertes aquest 13 de juny.

En la darrera edició van participar en aquest torneig al voltant de 300 equips agrupats en 20 categories diferents i en les modalitats de 2x2 i 4X4, en equips masculins, femenins i mixtes. Degut a les crítiques que va rebre l’organització a l’hora de repartir els equip sènior en les diferents categories (elit, obert i costellada), es demana que els equips siguin conscients del seu nivell a l’hora d’apuntar-se.

Una de les apostes més arriscades d’enguany està vinculada a la categoria ‘costellada’, per fer gala de l’esperit d’aquesta competició, s’eliminaran les fases finals i classificatòries, els equips quedaran agrupats en grups més grans que permetrà la disputa de més partits i els participants tindran un obsequi especial per fer del vòlei un esport de divertiment.

En aquesta clau, es concep la categoria ‘Obert’ per aquells participants que dins l’esperit de divertiment, tenen afanys més competitius i la categoria ‘Elit’ per aquells jugadors amb més nivell de joc i que competeixen habitualment. De la mateixa manera, es regularà fins on es pugui la presencia d’equips d’alt nivell i amb presencia de jugadors federats a la categoria Obert.

VoleiSorra Igualada 2011 from globaproduction.tv on


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.