TORNAR
PUBLICITAT

CiU i IPV - Veïns amb Veu han arribat a un principi d’acord a Vilanova del Camí per poder realitzar un relleu a l’alcaldia

Junts sumen un total de 1.450 vots i el 27,62% dels sufragis, que representen una amplia part dels ciutadans.

politica
Dissabte, 4 juny 2011. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
L'acord entre CiU i IPV-VV suma un total de cinc regidors i pretén actuar com una unitat per liderar el canvi a Vilanova després dels resultats electorals que van deixar una aritmètica electoral complicada. Jordi Barón i Juan Manuel Cividanes es descriuen com un grup jove i preparat per representar al poble vilanoví durant els propers 4 anys.

Pel que fa a la roda de contactes, IPV-VV i CiU han mantingut diverses converses amb totes els grups municipals per arribar a un acord i aconseguir una majoria estable a Vilanova amb 9 regidors el proper 11 de juny, data en què s'han de constituir els Ajuntaments.

Una de les opcions que contemplen el tàndem IPV-VV i CiU és un acord amb Vilanova Alternativa, liderada per Francisco Palacios i que amb 4 regidors va ser la segona força més votada. D’aquesta manera, CiU- IPV -VA obtindrien la majoria necessària per formar govern a Vilanova i portar el canvi a la ciutat després del llarg mandat de Joan Vich.

Per altra banda, CiU i IPV estan oberts a totes les altres formacions polítiques que vulguin parlar per tal de poder arribar a la majoria necessària i per formar un govern estable al nostre municipi.

En el cas que no s'arribés a un acord per aconseguir una majoria de 9 regidors, l’alcaldia passarà a mans de qui va obtenir més vots a les passades eleccions tal com diu la llei. En aquest cas, tornaria a mans de Joan Vich que va obtenir quatre regidors en les passades eleccions.


6 Comentaris

P

Pedro

8 de juny 2011.20:23h

Respondre

No es veu sol.lució pactant entre els partits.
Mai entendre que el partit que tingui més vots no guanyi les eleccions.
No soc de cap color, ni de cap partit, només crec en les persones i en... Llegir més l’experiència per lo tant Vich i Civi, si entra VA amb l’equip que te, nomes una paraula: MAMONEO.

V

Vilanoví

Vilanova

7 de juny 2011.09:17h

Respondre

Xavier, IPV potser te la experiència, CiU es cert que es el contacte amb tots els governs, però no hem de deixar de tenir en compte que VA te la majoria indispensable (4 regidors), no val res tot... Llegir més això?, es mes penso que qualsevol acord de canvi ha de comptar forçosament amb ells i sinó es així, o no es podrà governar, que de totes maneres serà molt difícil, o tornarà el Vich

J

Joe

Vilanova

7 de juny 2011.00:03h

Respondre

IPV experiència, de qué? el Civi 16 anys d’oposició, el Bernal 8 anys i la Conchillo 0 anys. Sembla ser que tot el que han dit IPV de CiU en els últims anys, ara ja no es veritat, clar tot... Llegir més depèn del color com es mira. Jo vaig votar CiU recordeu? 8 vots els hi vaig donar, collons quina errada, ara resulta que fan bo al Costa. Com podem confiar amb els polítics si acaben d’entrar i ja es venen al que mes els dona.
Amics de CiU, feus-ho mirar, comenceu però que molt malament.Prefereixo la inexperiència de VA que l’experiència que tenen alguns en altres ajuntaments.
De moment estic indignat, a partir del 11 pot ser estaré emprenyat.

X

Xavier

Vilanova del Camí

6 de juny 2011.09:45h

Respondre

Soc veí del carrer Sta Llucià, i vaig veure parlar tant al Jordi de CiU com al Cividanes d’IPV amb la Francina, al local de Ic-Verds. Per altre banda jo penso que en política no sempre el... Llegir més número és lo més important. Els 2 regidors de CiU són l’estabilitat i la força de tindre al partit que ara mana a tot arreu inclòs a la Diputació (on ja no estarà el Teo de Montbui), els 3 regidors d’IPV són els més forts per experiència, i potser els que avui estan més capacitats per tirar endavant l’ajuntament, i els 4 del Va, són simplement nous, sense experiència, sense solera a Vilanova, ni amb cap partit de suport darrera. Primer han d’agafar experiència, i desprès podran imposar el seu resultat. També tinc que dir que no podem tenir d’alcalde un Sr. que viu fa més de 12 anys a Montbui com és el Fco Palacios, que no te estudis (tot i que diu que és advocat, ja dirà a que universitat a estudiat per comprovar-ho).

M

Marcos

Vilanova

6 de juny 2011.01:07h

Respondre

Han parlat també amb PxC? Perquè té un regidor i per poca cosa no té dos el que vol dir que representa molta gent del poble.

F

Francina

Vilanova del Camí

4 de juny 2011.10:26h

Respondre

IPV i CiU no han parlat amb totes les forces polítiques, que no comencin a dir mentides perquè no és veritat i saben que tinc raons per afirmar aquesta qüestió.

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.