TORNAR
PUBLICITAT

El CPP Igualada, subcampió de Catalunya aleví per equips

Joan Masip es proclama campió de Catalunya aleví

esports
Dilluns, 30 maig 2011. 11:30. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
El cap de setmana passat es va disputar a Ripollet el Campionat de Catalunya en categories aleví i juvenil. El CPP Igualada va participar a la categoria aleví amb l’equip format per Albert Kenji Matsuoka, Joan Masip i Francesc Masip. Els igualadins es van proclamar subcampions del torneig, només superats a la final pel potentíssim CTT Olesa, contra qui no van poder repetir la gesta aconseguida al Campionat d’Espanya. Cal destacar que els tres jugadors de l’Olesa ocupaven tres de les quatre primeres posicions del rànquing del torneig, únicament amb l’igualadí Joan Masip col·locat a la segona plaça.

El CPP Igualada, subcampió de Catalunya aleví per equips. D'esquerra a dreta, Albert Kenji Matsuoka, Francesc Masip i Joan Masip

En dobles, la parella formada per Joan i Francesc Masip va arribar als quarts de final, mentre que la parella formada per l’igualadí Albert Kenji Matsuoka i el palista del CTT Falcons Albert Farrés es va quedar als vuitens de final.

Joan Masip es proclama campió de Catalunya aleví

El cap de setmana passat a Ripollet també es va disputar la modalitat individual del Campionat de Catalunya aleví. Els jugadors del CPP Igualada Albert Kenji Matsuoka i Francesc Masip van assolir els setzens de final de la competició, però el resultat més destacat el va aconseguir Joan Masip, que va pujar al graó més alt de podi.

L’igualadí va proclamar-se campió després de superar un cop més el seu company a la selecció Adrià Úbeda (CTT Olesa) en una apassionant final que semblava sentenciada quan el de l’Anoia perdia per 2 jocs a 0. Joan Masip, però, no es va rendir i va poder remuntar i acabar imposant-se per un ajustadíssim 3-2.

CPP Igualada - Ricard Alert


3 Comentaris

j

japt

igualada

31 de maig 2011.08:15h

Respondre

...perdo ..tens Agusti tota la rao del mon...felicitats al Albert, Francesc i Joan....i als papes i mames que fan de taxiste i ajudants..enhorabona.....

A

Agusti

Igualada

30 de maig 2011.19:27h

Respondre

A tots tres Pep, felicitats a tots tres, el cronista no ho diu, però l’equip que ens ha guanyat no te cap nano d’Olesa i en el nostre els tres són Igualadins!

j

japt

igualada

30 de maig 2011.15:32h

Respondre

.....enhorabona i felicitats...joan....

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.