TORNAR

Els indignats d'Igualada continuen acampats a la plaça tot i plantejar-se reconduir la mobilització

El grup Trobem Nos es manté actiu i es consensua un replantejament de l'acampada

politica
Dilluns, 30 maig 2011. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Els acampats d'Igualada van decidir en l'assemblea que es va dur a terme aquest diumenge, i com cada dia, a la plaça del poble, que la mobilització continuarà, almenys fins dijous al matí. De fet, en l'acte assembleari que es va fer, tant els que estan dormint a la plaça des del dijous dia 20 de maig com els que no ho estan fent van tenir l'oportunitat de dir la seva opinió en relació amb la continuïtat de la moblització a la capital de l'Anoia.

Les tendes de campanya van ser col·locades al carrer del Born

L'assemblea de diumenge va comptar amb una cinquantena de persones

Durant l'assemblea es va decidir un replantejament de l'acampada

Els indignats van reunir-se diumenge al vespre al mig de la plaça després de la xerrada 'Educació en família', emmarcada dins dels tallers i activitats que s'estan realitzant cada dia des que l'acampada és en actiu.

L'assemblea va comptar amb una cinquantena de persones i, tal i com s'establia en l'ordre del dia, un dels objectius principals era el de posar a debat la continuïtat de l'acampada i, en conseqüència, de la mobilització.

En aquest sentit, després d'aclarir que 'desacampar' no serà sinònim de fer desaparèixer la mobilització, els reunits a la plaça van arribar a la conclusió que sí que és necessari canviar el model que s'ha estat seguint fins ara per poder continuar en actiu.

Les propostes aprovades per aquesta setmana

De cara a aquesta setmana, els mobilitzats van consensuar reunir-se en comissions aquest dilluns a la tarda i convocar una assemblea dimarts i una altra dimecres per posar a debat les propostes concretes que resultin de cada comissió. Respecte de les comissions, els reunits van subratllar que segueixen obertes a la participació de tothom, així com les assemblees que, la majoria de vegades, compten amb la participació de persones de diferents edats.

Per altra banda, pel que fa a la continuïtat de l'acampada es va parlar de deixar de dormir a la 'plaça del poble' a partir de dijous. Així i tot, es va subratllar que el moviment continuarà en actiu amb tallers, activitats, assemblees i tota la feina que pugui anar sorgint.

Les acampades agafen força i decisió després de les càrregues a l'acampadaBCN del divendres 27 de maig

Després dels aldarulls iniciats pels Mossos d'Esquadra i la Policia a la Plaça de Catalunya el passat divendres al matí, els acampats d'arreu d'Espanya, i d'Europa, han agafat més consistència. En relació amb això, a banda de seguir la convocatòria de manifestació el diumenge 19 de juny a tot l'estat, s'han fet públics comunicats en referència als actes duts a terme per part dels Mossos.

Per un altre costat, arran del moviment nascut a Madrid el 15M, està previst que aquest dilluns es dugui a terme una acció contra les entitats bancàries de tot Espanya. Es tracta que tots els que ho trobin adequat treguin 155 euros del compte corrent del banc, en senyal de protesta pacífica i subtil, per 'mostrar amb claredat la indignació que sentim, i també la fortalesa i el compromís per arribar fins el final: aconseguir una democràcia real'.


5 Comentaris

I

ITV-3

31 de maig 2011.17:42h

Respondre

Aquestes assemblees que estan tan bé i compten amb la participación de persones de diferents edats... ja m’agradaria veure com reben algú d’una força política no afina o un mosso atiabalots.... Llegir més S’han sabut defensar molt bé de la dreta, ara els toca el més difícil: que cap altre partit es vulgui apropiar del què han engegat... temps al temps!

i

igualadí

30 de maig 2011.21:05h

Respondre

Ja estem indignats dels indignats ! Menys acampades i més acció real i profitosa.

I

Igualadí de tota la vida

Igualada

30 de maig 2011.18:47h

Respondre

Perdoneu però és Plaça de l’ajuntament no ”plaça del poble” per molt que els acampats li canviïn el nom, diria que es continua dient Plaça de l’Ajuntament.

P

Pau

30 de maig 2011.16:29h

Respondre

Com es diu ”perro-flauta” en català ?

P

Pol TP

Igualada

30 de maig 2011.11:52h

Respondre

la ciencia demuestra que dios ha muerto..

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.