TORNAR

L'ajuntament d'Igualada demanarà la creu de Sant Jordi per l'Antic Gremi de Traginers

Aprovades per unanimitat dues propostes al Ple

cultura
Dimecres, 28 gener 2009. 10:39. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
L'Ajuntament d'Igualada ha acordat demana a la Generalitat que atorgui la Creu de Sant Jordi a l'Antic Gremi dels Traginers d`Igualada per impulsar des de 1822 la festa dels Tres Tombs i també per la seva llarga trajectòria a la nostra ciutat.

En el ple municipal d'aquest dimarts, l'Entesa per Igualada va presentar una moció en la que es demanava al govern català que atorgui la màxima condecoració del nostre país a una entitat que ha desenvolupat els Tres Tombs més antics de tot Catalunya. La moció, que se la van fer seva tots els partits amb representació a l'Ajuntament d'Igualada, es va aprovar per unanimitat.

Així mateix es va acordar també per unanimitat en el ple que l'Ajuntament d'Igualada destinarà 3.000 euros, que a través del Fons Català de Cooperació, serviran per fer arribar ajuda humanitària a la Franja de Gaza. La regidora de Solidaritat, Conxa Castells, va remarcar que la solució al conflicte no hauria de ser militar, fet que està provocant una greu crisi humanitària. Per això, des de l'Ajuntament d'Igualada es demana que es reforci el rol de la Unió Europea per tal que impulsi un acord estable a dues bandes que permeti la creació de dos estats. Des de l'Ajuntament d'Igualada també es va fer una crida perquè cessin els atacs de les dues parts, i s`obri un passadís d`ajud humanitària que garanteixi els drets bàsics de la població civil.

Ràdio Igualada


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.