TORNAR
PUBLICITAT

El CPP Igualada posa la directa cap a Segona A

CPP Igualada 5 – CTT Badalona 1

esports
Dimarts, 24 maig 2011. 09:30. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
El cap de setmana passat es va disputar a Les Comes la semifinal del play-off d’ascens a Segona A territorial. Malgrat el respecte que feia el rival, els igualadins van endur-se la victòria amb claredat, ja que van derrotar al CTT Badalona per un contundent 5-1.

Aleví. D'esquerra a dreta, Albert Kenji Matsuoka, Joan Masip i Francesc Masip

El primer punt del CPP Igualada va arribar a la primera partida quan Albert Kenji Matsuoka va superar per 3-0 a Jordi Pané. A continuació, Francesc Masip s’imposava a José Miguel Pulido per 3-1 per fer pujar el segon punt al marcador dels locals. El conjunt visitant, però, va reaccionar i en la següent partida va retallar distàncies per mitjà de la victòria per 0-3 de Javier Tejedor davant de Gerard Fuentes.

A la segona ronda els igualadins van reprendre el domini del partit i de seguida van aconseguir el 3-1 global gràcies a la victòria per 3-1 de Francesc Masip davant de Jordi Pané. El partit va quedar sentenciat a continuació, quan Albert Kenji Matsuoka va vèncer per 3-0 a Javier Tejedor. En l’última partida Gerard Fuentes va rematar la feina superant a José Miguel Pulido per 3-1, establint així el 5-1 definitiu.

Amb aquest resultat el CPP Igualada accedeix a la final del play-off que, en cas de guanyar-la, li donaria accés al duel contra el campió de Tercera que ha de decidir la cinquena i última plaça d’ascens a Segona A.

Joan Masip, sisè al Top 10 estatal aleví

Fa dues setmanes es va disputar a Calella el Top 10 estatal. El palista del CPP Igualada Joan Masip va participar a la categoria alevina i va assolir la sisena posició. L’altre palista català participant, Adrià Úbeda (CTT Olesa), va quedar just darrera seu, a la setena posició.

Joan Masip es va classificar a la quarta posició del seu grup, fet que el va dur al quadre de disputa dels llocs 5 a 8. A la primera eliminatòria, l’igualadí va derrotar a Jorge Jiménez (Madrid), tercer de l’altre grup, però finalment va perdre la lluita per la cinquena plaça davant de Juan Carlos Cubero.

Albert Kenji Matsuoka, subcampió de l’Open Barcelona de Segona

El jugador aleví del CPP Igualada Albert Kenji Matsuoka va disputar fa dos caps de setmana la darrera fase de l’Open Barcelona de Segona, categoria que engloba els palistes de les lligues de Segona A i Segona B territorial. L’igualadí va aconseguir un gran resultat en quedar subcampió del torneig malgrat competir a la lliga de Segona B.

Albert Kenji Matsuoka va superar la fase de grups cedint un sol joc i posteriorment va anar avançant rondes al quadre final fins a topar amb l’experiència de David Azcón (CTT Cardedeu), contra qui va perdre la final per 1-3.

CPP Igualada - Ricard Zenón


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.