TORNAR
PUBLICITAT

Jordi Aymamí assumeix la derrota davant dels seus simpatitzants

Unes 150 persones van aplaudir la feina feta pel govern d'Entesa

politica
Dilluns, 23 maig 2011. 00:30. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Els resultats del Partit Socialista de Catalunya a les municipals van ser els pitjors des de la democràcia a Igualada. Dels 10 regidors amb els que governava Entesa per Igualada, i donat el trencament d'aquesta coalició, el PSC va quedar amb 5 regidors que passaran a formar part de l'oposició a l'alcaldia de majoria convergent. Els regidors socialistes que entren a l'Ajuntament seran Jordi Aymamí, Jordi Riba, Xavier Figueres, Maria Enrich i Pilar Salat.

Aymamí va parlar quan encara no s'havien fet públics els resultats a la seu socialista

Uns 150 igualadins van ser al davant de la seu socialista durant els resultats del 22M

Amb més de 150 persones reunides prop de l'escenari de davant de la seu del PSC, a la plaça de Cal Font, Jordi Aymamí va sortir a assumir la derrota davant dels simpatitzants. El candidat socialista va agrair el suport rebut per part dels ciutadans que són gent 'tenaç, amb il·lusió'.

Aymamí va felicitar el futur alcalde convergent, Marc Castells, per 'desitjar-li sort en la seva feina, perquè també serà la sort d'Igualada'. El líder dels socialistes va admetre la derrota a través d'un discurs que feia esment al treball 'honest, responsable i contundent' que ha encapçalat l'Entesa.

Jordi Aymamí reconeix que el PSC ha obtingut els pitjors resultats

En el discurs d'acceptació de la derrota, Jordi Aymamí va ser molt contundent a l'hora d'assumir la responsabilitat: 'Assumeixo els resultats personalment; sóc la persona que ha pilotat la part més visible del govern de l'Entesa'. De fet, aquest 'projecte comú havia guanyat eleccions amb el 43% del recolzament de l'electorat. Mentre que CiU ha obtingut tot just el 41%'.

Aymamí va ressaltar que la gent d'esquerres continuarà treballant perquè 'es millori sempre', mentre va parlar que els resultats representaven un fracàs personal i polític'.

El líder socialista obre les portes a noves persones

No es tracta d'un abandó, ni d'un comiat. No obstant, Aymamí va declarar que és el moment 'd'obrir la porta a les noves persones i perfils humans que creuen en la política, perquè puguin desenvolupar la responsabilitat de futur'.

Jordi Aymamí no va parlar d'abandonar la política, però va afirmar que 'segurament ja no és la meva etapa continuar amb aquest lideratge que he representat fins ara i del qual me'n sento tan satisfet'. En aquesta línia, el líder del PSC va donar pas a la 'gent valenta i capaç', com Jordi Riba, 'una persona amb absolut coneixement dels afers polítics de la ciutat i que pot fer molt bé aquesta tasca'.

El cap del PSC se sent satisfet de la feina feta

Acompanyat a dalt de l'escenari per molts dels seus companys de partit, Jordi Aymamí va mostrar el seu agraïment a totes les persones que 'ens han donat suport. Les persones són la base per fer les coses, per tirar endavant els projectes'. Així mateix, el líder socialista va fer referència al cap més visible del partit, Xavier Figueres, i al responsable de la campanya, Jordi Bertran.

Seguint amb un discurs àgil i proper, Aymamí va expressar la seva tristesa perquè considera que 's'ha perdut una oportunitat; però sempre podrem dir que quan hem governat ho hem fet amb responsabilitat'. Així, amb un públic que li va agrair la feina feta, Aymamí va abraçar els més propers mentre es mostrava tranquil davant el treball dut a terme.

Es poden veure les imatges del 22M a la seu socialista aquí


2 Comentaris

i

igualadí

23 de maig 2011.16:28h

Respondre

No és vençut aquell qui perd, sinó aquell que abandona. Dimitir en moments difícils és de covards.

E

El Toni

Igualada centre

23 de maig 2011.07:42h

Respondre

Bon dia, estic mes que content, amics lectors, sius plau, de les tres fotos que hi ha en el post fixeu-vos amb la primera,I ARA FIXEU-VOS BE I EN ESPECIAL AMB EL FIGUERES es digne de fer-ne un poster... Llegir més gegant.
Igualada no vol individuos com aquest,o com el Baraldes, o com el Pamies, i algun altre.
Gracies ciutadans per haver fet posible el meu somni de fa anys,, que el PSC quedes fora
Atentament
El Toni

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.