TORNAR

Jordi Aymamí afirma que el PSC hauria pogut marcar perfil propi respecte el PSOE

L'alcalde igualadí condemna l'actitud de CiU

politica
Divendres, 13 maig 2011. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Després que el passat dimarts els 25 diputats del PSC al congrés votessin en contra la moció presentada per CiU que reclamava el pagament del fons de competitivitat, Jordi Aymamí, alcalde socialista d’Igualada, condemna l’actitud de Convergència: ‘CiU vol confondre la ciutadania’ però afirma que el PSC hauria pogut diferenciar-se del PSOE tot votant a favor de la moció.

D’aquesta manera, Aymamí està d’acord amb el seu partit a l’hora de criticar l’estratègia de CiU: ‘Es tracta d’una estratègia clara de confondre el conjunt de la ciutadania comptabilitzant l’Estat o altres partits polítics de la seva manca de capacitat per ajustar el pressupost’ però afirma que el PSC hauria pogut marcar perfil propi: ‘Haurien pogut votar a favor que es faci el pagament del fons de competitivitat tal com havien fet en el Senat sense que hagués suposat cap cataclisme pel partit ni per l’Estat’.

Una actitud semblant ha adoptat el seu homòleg a Òdena, Francisco Guisado, que ha afirmat que: ‘L’Estat no pot incomplir el que va pactar amb la Generalitat i, en conseqüència, amb els ciutadans'. D’aquesta manera, Guisado conclou: ‘No haurien d’haver votat en contra tenint en compte el compromís per defensar el país’.


2 Comentaris

P

Pau

13 de maig 2011.16:38h

Respondre

Veig que no compliu allò que deieu: ”Fets, NO paraules”. Menys parlar i més actuar. En 30 anys no heu votat mai diferent del PSOE; clar que en el fons PSC és PSOE.

R

Ramon

Igualada

13 de maig 2011.16:10h

Respondre

PSC = P.S.O.E.... ESPAÑOL

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.