TORNAR

El CPP Igualada tanca la primera jornada de la fase d’ascens a Divisió d’Honor

Els diferents resultats dels equips del CPP Igualada

esports
Dimecres, 20 abril 2011. 09:45. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
El cap de setmana passat el CPP Igualada va disputar la primera de les dues jornades que té la segona fase de la lliga de 1a nacional. Concretament, els igualadins van participar a la fase d’ascens a Divisió d’Honor, per la qual van aconseguir classificar-se en quedar entre els quatre primers del seu grup a la fase regular.

D'esquerra a dreta, Joan Bertran, Josep Mª Alonso, Ricard Alert i Roger Domingo. Tercera nacional.

El conjunt de l’Anoia va jugar quatre partits, dels quals va poder-ne guanyar dos. El CPP Igualada es va imposar per 5-1 al Club Falcons de Sabadell i per 4-2 al CTT Calella, mentre que no va poder evitar la derrota davant del Vic TT per 2-4 i davant del CAI Santiago de Zaragoza per 1-5, que són els principals candidats a l’ascens.

Victòria intranscendent per acabar la lliga: CTT Molins de Rei 2 – CPP Igualada 4

L’equip de 3a nacional del CPP Igualada va concloure aquest cap de setmana la seva participació a la fase regular de la lliga amb una victòria intranscendent a la pista del CTT Molins de Rei. Cap dels dos equips es jugava res a la darrera jornada, però els igualadins van fer valdre la seva millor classificació i es van acabar imposant per 2-4.

El primer punt del partit el va guanyar el defensiu alemany Andreas Fuchs davant de l’igualadí Josep Maria Alonso, a qui va derrotar per 2-3. En la partida següent, el conjunt local va estar a punt de fer el seu segon punt quan Ignacio Duran dominava per dos jocs a zero a Ricard Alert, però l’anoienc va acabar remuntant aquest desavantatge fins a imposar-se per 3-2. A continuació, Roger Domingo va fer el 1-2 pels igualadins en superar plàcidament a Jordi Benedito per 3-0.

En la partida de dobles la parella igualadina Domingo – Alert tampoc va tenir massa problemes per superar per 3-1 a la parella del Molins Fuchs – Duran. Seguidament, Fuchs va retallar distàncies pel seu equip en vèncer per 0-3 a Ricard Alert, però a la següent partida Josep Maria Alonso va fer el punt definitiu en guanyar per 3-1 a Jordi Benedito.

Amb aquesta victòria el CPP Igualada va certificar la seva quarta posició final a a la lliga de la nova categoria de 3a nacional.

Últim partit del CPP Igualada a Preferent: CPP Igualada 2 – CETT Esparreguera 4

La lliga de Preferent també va posar el punt final el cap de setmana passat. El CPP Igualada no es va poder acomiadar de la categoria amb una victòria, ja que el CETT Esparreguera el va vèncer per 2-4 a Les Comes.

Els igualadins van començar avançant-se per mitjà de la victòria per 3-1 de Joan Masip davant de Marc Pérez. Els de l’Anoia, però, no van poder conservar l’avantatge, i Enric Gotsens va empatar per l’Esparreguera en derrotar per 2-3 a Joan Moriana. Seguidament, Bernat Bisbal tampoc va poder amb el visitant Ricard Martínez, contra qui va perdre per 0-3.

La primera partida de la segona ronda va servir perquè Joan Moriana restablís l’empat, aquest cop a dos, en guanyar per 3-1 a Marc Pérez. Tanmateix, en la següent partida Ricard Martínez va tornar a posar per davant als visitants en superar per 0-3 a Joan Masip. Finalment, Enric Gotsens va guanyar a l’igualadí Bernat Bisbal també per 0-3 per fer pujar el 2-4 definitiu al marcador.

Amb aquesta derrota el CPP Igualada tanca la seva presència a Preferent, on ha jugat les dues darreres temporades. En aquesta darrera, però, els igualadins no han pogut aconseguir la permanència i hauran de competir l’any que ve a 1a territorial per mirar de tornar a assolir l’ascens.

Victòria per rematar una temporada positiva a Segona B: CPP Igualada 4 – CTT L’Avenç 2

L’equip de Segona B del CPP Igualada també va disputar el cap de setmana passat a Les Comes l’última jornada de la lliga. Els igualadins van acabar la competició amb una victòria per 4-2 davant del CTT L’Avenç, que arrodoneix la bona campanya de l’equip.

Albert Kenji Matsuoka va fer el primer punt del partit guanyant per 3-0 al visitant Iván Sánchez. L’Avenç va empatar tot seguit per mitjà de José Miguel Fuentes, que va derrotar per 0-3 a Francesc Alcoberro. La reacció igualadina, però, va ser ràpida, i Francesc Masip va tornar a avançar al seu equip en superar per 3-0 a Agustín Gerardo García.

Albert Kenji Matsuoka va seguir obrint forat al marcador en la següent partida, ja que va guanyar a José Miguel Fuentes també per 3-0. La sentència va arribar a continuació de la mà de Francesc Masip, que va imposar-se per un fulminant 3-0 a Iván Sánchez per fer pujar el 4-1 al marcador global. Per últim, el palista visitant Agustín Gerardo García va superar a Francesc Alcoberro per 1-3 per establir el 2-4 definitiu.

Bons resultats dels igualadins al Circuit Promeses de dobles

Els palistes del planter del CPP Igualada van prendre part el cap de setmana passat a la setena fase del Circuit Promeses de dobles.

El resultat més destacat el va aconseguir la parella formada per l’igualadí Albert Kenji Matsuoka i Carlos Sánchez (Vic TT), que van arribar a la final del nivell A del torneig, on van perdre per un ajustat 2-3 davant de la parella del CTT Premià Ribosa – Hernández.

Per la seva banda, i també al nivell A, la parella formada per Joan i Francesc Masip es va classificar com a primera del seu grup però posteriorment no van poder superar la primera ronda eliminatòria.

Per últim, al nivell B, Miquel Moriana i Gerard Vélez van completar una bona actuació guanyant una partida en un nivell molt competitiu.

Ricard Alert - CPP Igualada


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.