TORNAR

Victòria còmoda del CPP Igualada Suro Pub a Lleida

Cròniques del CPP Suro Pub

esports
Dilluns, 26 gener 2009. 11:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
L’equip del CPP Igualada Suro Pub que disputa la lliga de la Divisió d’Honor Catalana va refermar el seu liderat el cap de setmana passat a Lleida, on va superar a l’equip local per un contundent 4-0. D'altra banda l’equip de primera provincial del CPP Igualada va patir una ajustada derrota a Badalona el divendres passat.

classificació de la Divisió d'Honor Catalana

Imatge d'arxiu

Victòria còmoda del CPP Igualada Suro Pub a Lleida

CTT Lleida 0 – CPP Igualada 4

L’equip del CPP Igualada Suro Pub que disputa la lliga de la Divisió d’Honor Catalana va refermar el seu liderat el cap de setmana passat a Lleida, on va superar a l’equip local per un contundent 4-0. Josep Mª Alonso feia el primer punt del conjunt de l’Anoia en vèncer per 3-1 a Dani Álvarez. Joan Bertran s’imposava a Jordi Latorre per 3-1 també per 3-1 en la següent partida per aconseguir el 2-0. El 3-0 en el marcador va ser obra de Roger Domingo, que va guanyar per 3-1 a Marc Curià. El 4-0 definitiu el va aconseguir la parella igualadina Bertran – Domingo davant de Latorre – Álvarez amb una victòria per 3-2 que posava punt final al partit. El líder de la competició segueix intractable després de la còmoda victòria en el recent partit de lliga.

Derrota per la mínima a 1a provincial

CE Badalona 4 – CPP Igualada 3

El marcador final, 3-4, reflexa la igualtat viscuda en el partit, que enfrontava el tercer amb el quart classificat, enmig de la disputa d’una plaça a la fase d’ascens. El partit va començar molt bé per al conjunt igualadí, que va avançar-se al marcador en les primeres partides. Primerament, Ricard Alert vencia a Josep Mª Nolis per 3-1, i posteriorment, Roger Agustí s’imposava a Carles Nieto també per 3-1. Amb el 2-0 al marcador, però, el Badalona va reaccionar i va aconseguir empatar el partit a 2, amb les victòries de Pere Navarro davant l’igualadí Bernat Bisbal per 1-3 i en els dobles, on la parella Nolis – Navarro s’imposava a Alert – Bisbal per 0-3. Seguidament, Ricard Alert va tornar a avançar el CPP Igualada en guanyar a Carles Nieto per 3-0. El conjunt local va tornar a empatar el partit mitjançant la victòria de Josep Mª Nolis davant de Bernat Bisbal per 0-3, de tal forma que el partit es decidiria en l’última partida. L’igualadí Roger Agustí i el badaloní Pere Navarro van disputar la partida més ajustada del matx, però finalment, el palista local es va imposar per 2-3. Amb aquesta victòria el Badalona aconsegueix atrapar el CPP Igualada en la classificació, tot i que el conjunt anoienc manté l’average particular a favor, ja que en la primera volta es va imposar per 4-3 a les Comes, guanyant dos jocs més en total que l’equip del Barcelonès. Així doncs, les tres últimes jornades de la fase regular seran claus de cara a l’adjudicació d’una plaça que doni accés a la fase d’ascens.

Derrota ajustada de l’Aleví-Infantil

CTT Olesa 3 – CPP Igualada 2

L’equip més jove de l’entitat també va sortir derrotat per la mínima de la pista del CTT Olesa, on el marcador final va ser de 2-3 a favor del conjunt local. El CPP Igualada Suro Pub s’avançava en el marcador en la primera partida, ja que Xavi Manzano va superar a Adrià Alcaide per 3-1. El CTT Olesa va empatar el partit per mitjà d’Adrià Úbeda, que va derrotar a Àlex Ávila per 1-3. En els dobles, els locals aconseguien el seu primer avantatge en el partit; la parella Alcaide – Úbeda va imposar-se als igualadins Ávila – Marcè per 1-3. A continuació, Xavi Manzano tornava a empatar el partit en vèncer a Adrià Úbeda per 3-1, però en la partida decisiva, el palista igualadí Àlex Ávila no va poder evitar que el jugador del CTT Olesa Adrià Alcaide el superés per 0-3, tot decantant el marcador final al seu favor. El CPP Igualada, però, seguirà líder de la competició malgrat la derrota ja que és la primera de la temporada.

CPP Suro Pub


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.