TORNAR
PUBLICITAT

Joan Torras 'fitxa' el porter igualadí Jaume Llaverola per la seva candidatura

L’actual porter de l’Igualada Hoquei Club, manifesta públicament el seu suport a la candidatura independentista d’Esquerra Republicana - Reagrupament

politica
Dimecres, 13 abril 2011. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
El porter de l'Igualada ha mostrat públicament el seu suport cap al projecte  d’Esquerra Republicana - Reagrupament per Igualada. ‘Fins el moment no m’havia significat públicament en qüestions polítiques, però els noms i el projecte de la candidatura independentista que ha aconseguit vestir en Joan Torras avala un gran futur per Igualada’ manifesta Llaverola. ‘El meu suport és per una candidatura amb la que no tinc dubte que defensarà l’esport igualadí i català, i que lluitarà per la meva ciutat i pel meu país’ afegeix el porte de l’Igualada Hoquei Club.

Jaume Llaverola i Joan Torras

Per la seva banda Joan Torras, s’ha mostrat molt satisfet amb la incorporació del porter igualadí a la candidatura. ‘Que un emblema de l’esport igualadí i català com en Jaume Llaverola et doni el seu suport és un immens compliment’ ha revelat Torras. En aquest sentit, l’alcaldable també ha declarat que ‘l’entrada de Llaverola a la llista d’Esquerra Republicana - Reagrupament és un exemple més de la voluntat de la nostra candidatura d’unir per sumar, de teixir grans complicitats personals i programàtiques pel bé de la ciutat’.

Format a l’Igualada HC, Llaverola ha jugat al FC Barcelona, a l’Hoquei Club Piera, al Club Hoquei Lloret i al Liceo de La Coruña. Fou porter de la selecció espanyola d'hoquei, amb la que es proclamà campió del món i d'Europa. Significat defensor de les Seleccions Esportives Catalanes, l'any 2004 optà, juntament amb David Cáceres per abandonar la selecció espanyola i continuar jugant a la selecció catalana fins al 2010. Ha defensat durant 11 anys els colors del país amb la Selecció catalana d’hoquei patins amb la que guanyà una Copa Amèrica i tres Golden Cups.


2 Comentaris

C

Carles

13 d'abril 2011.10:22h

Respondre

La candidatura d’ERC-RCat si portés el nom de ’CiU’ guanyaria per golejada a Igualada..
llàstima que les sigles tinguin tan de pes.

Sorprenentment estan presentant la millor candidatura!

J

Josep M. Torras Payerol

Igualada

13 d'abril 2011.07:41h

Respondre

Conec al “Jaumet” des de que tenia vuit anys i ja era un crac, el recordo parat pilotes a la porteria dels camps d’entrenament darrera Les Comes sense careta, sense estic i només amb els... Llegir més guants i parant tot el que li tiraven els seus companys. Després he anat seguint la seva trajectòria i de temps en temps hem trobat i hem fet petar la xerrada. Es una gran persona, un molt bon esportista i em cau molt be. Bona sort Jaume en aquest nou esport, “la politica”.
Només un consell. Tingues en compte que en politica el “fair play” és molt escas o quasi inexistent i això et pot sorpendre, procura que no et facin un gol en aquest aspecte, encara que tu que ets molt bon porter i potser això ja ho saps.
Una abraçada.
Josep M.

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.