TORNAR

Marina Llansana tancarà la llista d’ERC a Igualada

Les primeres posicions a la llista les ocuparan cares noves

politica
Dimarts, 22 març 2011. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
L’exdiputada igualadina Marina Llansana serà a la llista d’Esquerra en les properes eleccions municipals del 22 de maig. Llansana ocuparà el darrer lloc i serà la número 21 donant suport a la llista de Joan Torras. El proper dimecres 23 de març se celebrarà l’assemblea del partit on es ratificaran les persones que formaran part de la llista però fonts del parit han confirmat que les posicions 2, 3, 4 i 5 les ocuparan cares noves.

Marina Llansana va anunciar el passat mes de juny a anoiadiari•cat que no formaria part de les llistes d’ERC al parlament de Catalunya: ‘Per a mi la política no era un contracte indefinit sinó un període transitori’. Ara, des de Nova York donarà el seu suport simbòlic a la llista d’ERC i n’ocuparà el darrer lloc.

Llansana afirma que: ‘crec en el projecte que ERC té per la ciutat d’Igualada i sóc a la llista per donar suport a la feina que s’ha fet fins ara des de l’Ajuntament’. L’exdiputada està convençuda que ERC ha de tornar a aglutinar el vot independentista: ‘Si segueix la divisió del sobiranisme, no arribarem enlloc’. Llansana apunta que des que té edat per votar ha estat en diferents llocs de les llistes municipals d’ERC i aquesta vegada no en serà l’excepció: ‘Votaré per correu des de Nova York però votaré’.

Encara falten confirmar els membres de la llista d’ERC però ni Oriol Solà ni Enric Asensio ocuparan els primers llocs per bé que sí que estaran a la llista. D'aquesta manera, fonts del partit han confirmat que les persones que ocuparan els llocs 2, 3, 4 i 5 seran cares noves.


19 Comentaris

R

Rosa Mª García

St. Martí Sesgueioles

14 d'abril 2011.22:21h

Respondre

Aupa Marina !!!
M’ha agradat molt aquesta notícia.
Éts cap de cua ... si es mira a l’inrevés ets la 1era.
Petons.

M

Mireia

Igualada

24 de març 2011.21:59h

Respondre

joaquim; tu mateix ho dius: ”no és tan fàcil organitzar territorialment un moviment que va sorgir el juliol a totes les comarques i municipis..si es diu ara és perquè estava en procés la... Llegir més cosa..” Jo en cap moment he dit que sigui fàcil, i justament per aquest motiu penso que SI, si de debò es volen presentar amb una proposta ferma, i que no sigui ridícula, és impossible que l’hagin pogut fer en dos mesos que fa que s’han format aquí a Igualda. Ho trobo més aviat precipitat.

A part, Joaquim, he llegit varis comentaris teus i només saps dir ”aviam si erc segueix intentant fer tripartits i arrossegant el pais a la misèria..” Només et diré una cosa, que pot ser equivocada, però jo penso que en unes municipals no es pot tenir en compte un error com el que cites anteriorment, d’un determinat partit.
ERC es va equivocar, jo també ho penso i hi ha molta gent d’esquerra que també ho pensa i que per això ha marxat, entre altres coses. Però sàpigues, també, que tots aquells que tenen el cor a ERC i que per això s’han ferit pels seus errors, veuran que el millor que hi ha actualment, (que no vol dir que sigui el millor dels millors, sinó el menys dolent) és ERC.
A més a més, en el cas concret d’Igualada, que és un municipi, no una nació, crec que no s’ha de mirar tant el partit, sinó a les persones que integren la llista i a la seva PROPOSTA ELECTORAL.
Conec a la majoria dels formants de la llista i són persones del tot capacitades per portar endavant a Igualada i a l’Anoia en general, persones del poble, persones de diferents àmbits i gent aferrada a Igualada, que se l’estima i vol el millor per tots nosaltres, i crec que això és el més important.

M

Marcel

Igualada

23 de març 2011.21:02h

Respondre

Haguéssim anat millor amb el Joan Torras a la posició 21 donant suport a una Marina de número 1!!!

T

Toni Cortès i Minguet

Igualada

23 de març 2011.20:35h

Respondre

Hola a tothom. En primer lloc i per aclariments, no sóc cap dels ”Tonis” dels primers comentaris (ja m’havien atribuit paraules que no eren meves. Ai aquest poble...). A mi m’agrada signar... Llegir més amb nom i cognoms.
La meva: felicito, admiro i respecto molt totes les persones que accepten el repte i el compromís que suposa anar a unes llistes electorals. En el cas d’Esquerra, a més, aquest respecte és major quan, coneixedor d’alguns dels noms que acompanyaran a Torras, es tracta de persones que aprecio per altres aspectes... Persones que sempre tindran el meu suport (no sé si el vot)
Tanmateix, i independentment de les persones, insisteixo en el fet que Esquerra ha perdut una oportunitat extraordinària.
La Marina, per la seva banda, ha fet un gest que té diverses lectures. a part de les més electoralment simbòliques, jo hi veig una gran lliçó. Amb aquest gest (a part de la seva tasca i dedicació, òbviament) a mi em demostra que s’estima, aprecia i respecta el partit molt més que
altres que se l’han fet seu.

j

joan

igualada

23 de març 2011.11:20h

Respondre

joaquim, a aquestes alçades de la vida i veient qui hi ha hagut darrera de SI tot aquest temps, tothom té clar que SI no es presentarà i a canvi un prestigiós setmanari igualadí potser... Llegir més millorarà la seva maltreta economia...

J

Josefa Morón

IGUALADA

23 de març 2011.00:22h

Respondre

El darrer candidat d’una llista és una figura simbòlica. Res més.
Me n’alegro que el primer sigui en Joan Torras

m

maria

igualada

22 de març 2011.23:39h

Respondre

Marina haurias de haber sigut la primera alcaldesa de Igualada!

j

joaquim

igualada

22 de març 2011.22:33h

Respondre

mireia no és tan fàcil organitzar territorialment un moviment que va sorgir el juliol a totes les comarques i municipis..si es diu ara és perquè estava en procés la cosa..això aviam si erc... Llegir més segueix intentant fer tripartits i arrossegant el pais a la misèria..potser que feu autocrítica del perquè cada cop sou menys..

M

Mireia

Igualada

22 de març 2011.18:20h

Respondre

Aquestes són hores de dir que es presenta solidaritat? Perquè ho diuen tant tard? No em sembla que estigui gaire ben organitzat...
Jo, de moment, també donaré suport a les llistes d’ERC. Trobo... Llegir més fantàstic el suport de Marina Llançana! gràcies! I si Toni, a les pròximes eleccions la volem a ella! El Joan Torras m’agrada i molt, no em mal interpreteu.
En aquestes municipals hem de renovar material!!!

i

igualadí

22 de març 2011.16:40h

Respondre

Això no serveix de RES !

T

Toni

Igualada

22 de març 2011.14:35h

Respondre

Bé, llavors (m’has convençut Toni) vot de confiança a l’actual número u amb l’esperança de poder aplicar un bon programa... i per al futur, Marina Llansana! Ha estat un plaer debatre amb... Llegir més vosaltres.

j

joaquim

igualada

22 de març 2011.13:50h

Respondre

ei solidaritat al final es presentaràaaa a igualada! ractificar és de savis senyors

T

Toni

Igualada

22 de març 2011.13:40h

Respondre

Toni (3), doncs l’han publicat una hora i 20 minuts després del teu... I a tu 15 minuts desprès del meu...
No se si em confonc de Toni perquè en conec uns quants. I tu? Et confons? Home doncs... Llegir més qui ha estat dues legislatures a l’oposició difícilment pot generar confiança. Per tant el que ha de fer ERC és estar a govern i aportar allò que cregui millor per la ciutat. Et sembla que una persona nova, només pel fet de ser nova ja aporta confiança? No crec que en els temps que corren estiguem per gaires ”craks”. Jo aposto per tocar de peus a terra.

M

Mina

Igualada

22 de març 2011.13:34h

Respondre

La sra. Llançana té molt bona premsa i tot el reconeixement de la feina ben feta al Parlament durant els últims anys.
Ara s’ha desmarcat del panorama polític...
La decisió d’entrar a... Llegir més llistes sembla completament simbòlica, ocupant l’últim lloc. Entre línies, es llegeix que dóna suport amb el seu nom, que és tot el que pot fer des de la llunyania, i a ERC d’Igualada li ve de perles tenir aquest nom a les llistes, ni que sigui ”el último de la fila”.

T

Toni (3)

Igualada

22 de març 2011.13:14h

Respondre

4-Toni, que ràpid han publicat el teu comentari, no?. Crec et confons de Toni però bé aprofitaré per desenvolupar més la meva opinió. Un número u necessita generar confiança i lamentablement... Llegir més cap dels que van del mateix, especialment qui porta 16 anys, ens la ofereix.

T

Toni

Igualada

22 de març 2011.12:53h

Respondre

3-Toni, i ara reclames cara nova al número 1? a ERC? que durant tres legislatures no va ser capaç de repetir candidat? Si es tracta d’ERC sempre està bé fotre-li canya.
Quan no hi havia la... Llegir més maduresa necessària per mantenir el candidat era això, i ara quan hi ha un candidat consolidat i amb experiència se li reclama que el canvii. Potser que que tant demanar t’ho facis mirar. Per cert, em sembla que n’hi ha un que es presenta que fa 16 anys que hi és, i un altre que també...
Ah, felicitats pel gest de la Marina.

t

toni

igualada

22 de març 2011.11:33h

Respondre

...i cara nova al número 1? Renovació!!

m

maria

igualada

22 de març 2011.08:40h

Respondre

Una lliçó de bones maneres, molts n’haurien d’aprendre.Com pot ser que mentre uns s’agafen a la cadira quan haurien de plegar d’altres demostren una generositat tan gran.

j

jre

igualada

22 de març 2011.07:18h

Respondre

mai m agaradat la dita que diu ”val mes aixo que res” i crec que avegades s a de ser res per ser aixó...·

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.