TORNAR

El CPP Igualada, a la fase d’ascens a Divisió d’Honor

CPP Igualada 4 – CTT Ripollet 3

esports
Dilluns, 21 març 2011. 11:30. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
El que no havia pogut aconseguir la setmana passada contra el cuer de la categoria, ho va aconseguir aquesta davant del líder. El CPP Igualada necessitava una victòria per classificar-se matemàticament per la fase d’ascens a Divisió d’Honor i la va obtenir dissabte a Les Comes en vèncer per un ajustat 4-3 al CTT Ripollet. A més, la victòria és de vital importància per la fase, ja que allà es tenen en compte les victòries i derrotes davant dels equips també classificats del mateix grup, entre els quals es troba el Ripollet.

D'esquerra a dreta, Daniel Luco, Jordi Satorras i Lluís Graells

En el primer punt del partit, el visitant Miquel Arnau, sense deixar lloc a les sorpreses, es va imposar per 0-3 a Jordi Satorras. A continuació, Daniel Luco va empatar pels igualadins en derrotar per 1-3 a Lluís Soler. Seguidament, Lluís Graells va fer el segon punt del CPP Igualada guanyant a Ángel Carrión per 3-0.

Miquel Arnau va tornar al seu equip al partit mitjançant la victòria que va aconseguir davant de l’igualadí Daniel Luco per 1-3. Amb l’empat a dos al marcador global, Jordi Satorras va avançar novament al CPP Igualada en vèncer per 3-1 a Ángel Carrión. Però el Ripollet encara va tornar a empatar quan Lluís Soler va derrotar per 0-3 a Lluís Graells, de manera que el partit es va haver de decidir als dobles. La partida de dobles va ser força equilibrada, però finalment la parella igualadina Satorras – Luco va imposar-se per 3-2 a la visitant Arnau – Soler per rubricar el 4-3 definitiu.

Victòria còmoda a Tercera Nacional [CPP Igualada 4 – CTT Vilanova i la Geltrú 1]

Abans de visitar l’Esparreguera, el líder del grup de 3a nacional, la setmana que ve, el CPP Igualada havia de fer bons els pronòstics guanyant al CTT Vilanova i la Geltrú. El conjunt anoienc no va patir per superar al Vilanova per 4-1 i, així, manté les remotes possibilitats que té d’assolir el segon lloc.

El primer punt va ser obra de Josep Maria Alonso, que va superar per 3-0 a Francesc Xavier Conde. Joan Bertran va fer el segon en vèncer a Salvador Milà també per 3-0. A continuació, però, el base visitant Jordi Cepero va retallar distàncies derrotant per 1-3 a l’igualadí Ricard Alert.

En els dobles, però, la parella local Bertran – Alert no es va deixar sorprendre i va guanyar per 3-1 a la visitant Cepero – Milà per fer pujar el 3-1 al marcador global. La sentència va arribar tot seguit de la mà de Joan Bertran, que va imposar-se per un contundent 3-0 a Francesc Xavier Conder per establir el 4-1 final.

La victòria es va escapar per un pèl a Preferent [CTT Vilafranca 4 – CPP Igualada 3]

Una autèntica llàstima va ser no poder endur-se els punts del partit de Preferent d’aquesta setmana. El CPP Igualada, cuer de Preferent, s’enfrontava al líder, en un partit amb poques expectatives pels igualadins. Tanmateix, la poca pressió dels anoiencs i la falta d’efectius dels del Penedès va propiciar que el CPP Igualada estigués a un no-res de donar la campanada a la pista del Vilafranca.

El partit va començar molt bé pels igualadins quan Bernat Bisbal va guanyar a Eduard Martínez per 3-1, i la situació encara va millorar quan, a continuació, Joan Masip va derrotar per 3-1 al base local Manel Menal. Amb el 0-2 al marcador global, però, el Vilafranca va reaccionar i Jordi Calvet es va imposar per 0-3 a l’igualadí Juan Carlos Ortiz. Tot seguit, Manel Menal va fer l’empat pels locals derrotant per 0-3 a Bernat Bisbal.

En la següent partida, Juan Carlos Ortiz no va poder evitar que Eduard Martínez el superés per 2-3, en la que acabaria esdevenint la partida clau del partit. Amb el Vilafranca per davant, però, els igualadins van tornar a treure l’orgull i van empatar per mitjà de la victòria per un ajustadíssim 3-2 de Joan Masip davant de Jordi Calvet, amb un darrer onze que va acabar en 17-15.

Malgrat això, en el punt de desempat de dobles, la parella igualadina Masip – Bisbal no va poder amb la local Menal – Calvet, contra qui va perdre per 1-3. Així doncs, el CPP Igualada va estar ben a prop d’aconseguir una victòria sorpresa que l’hagués catapultat cap a la salvació. Ara, al conjunt igualadí només li val guanyar els tres partits de lliga que li queden.

Victòria clau davant del líder [CTT Vilanova i la Geltrú 3 – CPP Igualada 4]

Com l’equip de 1a nacional, el de 2a B també va derrotar el líder del seu grup. El gran moment de forma de l’equip els va permetre fer un molt bon partit a la pista del Vilanova i la Geltrú que va acabar amb una ajustada victòria per 3-4. Amb aquest important resultat, el CPP Igualada guanya punts de cara a mirar d’obtenir la classificació per la fase d’ascens.

El primer punt va arribar després que Albert Kenji Matsuoka remuntés els dos onzes d’avantatge que havia aconseguit el vilanoví Fèlix Àvila fins a imposar-se per 3-2. A continuació, el conjunt local va empatar per mitjà de la victòria per 0-3 de Rafael Monzó davant de Francesc Alcoberro. Tot seguit, els del Garraf es van avançar, ja que Roger Blanco va ser capaç guanyar per 3-2 a Francesc Masip després de remuntar els dos jocs que s’havia adjudicat inicialment el palista igualadí.

A la segona ronda, Albert Kenji Matsuoka va tornar a aparèixer per empatar el partit, aquest cop derrotant a Rafael Monzó per 3-1. Seguidament, Fèlix Àvila va avançar novament als locals en imposar-se per 2-3 a Francesc Masip, però el veterà palista del CPP Igualada Francesc Alcoberro va poder restablir l’empat en la següent partida, on va vèncer per 3-0 a Roger Blanco. El partit, doncs, es va decidir als dobles, on la parella igualadina Matsuoka – Masip va derrotar a la local Àvila – Blanco per 3-1 per fer el 3-4 definitiu.

Bona actuació dels igualadins al Circuit Promeses

Aquest cap de setmana, el planter del CPP Igualada va prendre part al Circuit Promeses. Al nivell A, Joan Masip va arribar als quarts de final, mentre que Francesc Masip no va passar la fase de grups en guanyar dues partides i perdre’n tres. Per la seva banda, al nivell B, Albert Kenji Matsuoka va arribar fins a les semifinals.

Al nivell E, hi va participar Miquel Moriana, que va assolir els quarts de final, mentre que als nivells F i H respectivament, tant Gerard Vélez com Bernat Luco es van quedar als vuitens de final. Cal destacar que Bernat Luco va perdre amb qui posteriorment es proclamaria subcampió del nivell.

CPP Igualada - Ricard Alert Zenón


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.