TORNAR

Els regidors d’Entesa per La Llacuna anuncien que no es presentaran a les properes eleccions

La seva renúncia es deu a motius personals

politica
Dimarts, 15 març 2011. 12:15. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Els tres edils d’Entesa a l’Ajuntament de La Llacuna, han pres la decisió de no repetir com a regidors en les properes eleccions municipals per raons de caire estrictament personal. Mitjançant un comunicat que es farà públic a finals de març, els tres representants d’Entesa per La Llacuna, es mostren molt satisfets de la feina feta els darrers quatre anys al consistori, i d’haver pogut servir i atendre a tots els veïns i veïnes exercint de portaveus del poble. Els tres membres d’Entesa també agraeixen a al grup i a tots els llacunencs i llacunenques el seu suport al llarg d’aquesta intensa etapa.

Per la seva banda el grup d’Entesa per La Llacuna, partit que es presentà per primera vegada a les eleccions el 2007 aconseguint tres regidors i va quedar-se a només dinou vots d’assolir l’alcaldia, s’està plantejant seriosament la possibilitat de presentar-se, o

no, a les properes eleccions municipals.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.