TORNAR

'Els Matins' del Cuní es fan ressò de la taxa d'atur a Montbui

Amb un 24,3% d'atur, Santa Margarida de Montbui és el municipi amb el percentatge més elevat de Catalunya

economia
Dilluns, 7 març 2011. 15:30. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Amb un 24,3% d'atur, Santa Margarida de Montbui és el municipi amb més població aturada de Catalunya. Per aquest motiu, el programa 'Els matins' de TV3 han dedicat el migdia d'aquest dilluns un espai a la localitat anoienca.

'La població està frustrada'. Així ho explica un dels col·laboradors del programa que es va desplaçar fins la localitat anoienca per fer un reportatge sobre els municipis amb més i menys taxa d'atur del país.

Desafortunadament, el municipi de l'Anoia protagonitza la pitjor de les parts del reportatge que ha emès tv3 en el que Teo Romero, alcalde del municipi, fa extensiva la situació de Montbui a tota la comarca. Romero també explica que s'està treballant per un futur immediat i posa esperances en el polígon industrial que, de moment, no té activitat però afirma que la conexió amb la ronda sud facilitarà la implantació d'empreses.


3 Comentaris

L

Lluïsa Avante

Igualada

10 de març 2011.14:31h

Respondre

Molts dels aturats de Montbui treballaven a Igualada, que és on han tancat moltes empreses. El problema és molt més gran.

R

Robert

Igualada

8 de març 2011.12:20h

Respondre

Com a mínim el senyor Romero sempre troba arguments bastant justificats per a tot i ha donat publicitat a un greu problema que pateix Montbui però també tota la Conca. Jo si fos empresari i veient... Llegir més les ganes de treballar d’aquesta gent no ho dubtaria. A Montbui tenen l’excusa que parteixen del no-res i tot el que aconsegueixin sempre seran millores. Però a llocs com a Vilanova o Igualada la decadència és notòria i veure polígons semi-buits com el Pla de Rigat fa autèntica pena.

S

Sergi

anoia

8 de març 2011.11:58h

Respondre

El Sr. Romero posa esperances en el polígon industrial. Esperem per el be del poble que tingui rao, pero al meu punt de vista, tal i com estan les coses l’unic que podra ocupar l’espai del ”... Llegir més poligon” son les cabres pasturant.

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.